Beeld verteld uw verhaal!

 

The Dutch Media Guys maakt content wat uw verhaal verteld. Met de komst van smartphones en tablets wordt er steeds meer digitale content bekeken. The Dutch Media Guys maakt content wat uw verhaal verteld. Met de komst van smartphones en tablets wordt er steeds meer digitale content bekeken. The Dutch Media Guys maakt content wat uw verhaal verteld. Met de komst van smartphones en tablets wordt er steeds meer digitale content bekeken.

Portfolio

Persfotografie

Al zeker 10 jaar leveren wij foto's en videomateriaal aan landelijke media.  Bij grote branden en ongevallen staan wij paraat om de landelijke media van professioneel beeldmateriaal te voorzien. Wij leveren o.a aan NOS, Telegraaf, RTL Nieuws en het Algemeen Dagblad.

Over ons

Wij zijn The Dutch Media Guys, een familiebedrijf begonnen vanuit een gedeelde passie voor media. In de afgelopen jaren hebben wij zeker niet stilgezeten en leverde onder andere media aan diverse landelijke persbureau’s, maakte verschillende corporate videoproductie’s voor bedrijven en verzorgde wij fotografie op evenementen. In 2018 besloten wij onze krachten te bundelen, en begonnen wij The Dutch Media Guys om onze passie voort te zetten, en op deze manier onze productie’s naar een hoger niveau te brengen. Interesse in een samenwerking? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

1 + 7 =