The Dutch Media Guys

The Dutch Media Guys maakt content wat het of uw verhaal verteld. Met de komst van smartphones en tablets wordt er steeds meer digitale content bekeken. Zodoende dat bedrijven steeds vaker een video en foto reclame inzetten. The Dutch Media Guys heeft de juiste expertise in huis om uw verhaal te vertellen.

Diensten

Persfotografie
Sinds 10 jaar leveren wij foto’s en videomateriaal aan landelijke media.  Bij grote branden en ongevallen staan wij paraat om de landelijke media van professioneel beeldmateriaal te voorzien. Wij leveren o.a aan NOS, Telegraaf, RTL Nieuws en het AD.
Persvideo’s
Naast foto’s leveren wij ook diverse video’s af aan de landelijke media. Regelmatig zijn er items van ons te zien op de NOS, RTL Nieuws of Telegraaf Video. Om deze materialen snel en correct te verspreiden maken wij gebruik van een beeldpartner. Wij kunnen daarom uploaden vanaf locatie.
Bedrijfsvideo’s
Bij The Dutch Media Guys bent u aan het juiste adres voor een bedrijfsvideo. Met de allerbeste materialen maken wij graag een professionele video om uw bedrijf te promoten. Om deze video’s te realiseren maken wij gebruik van de allerbeste materialen. U kunt bij ons video’s in 4K kwaliteit verwachten.
Fotografie
Naast de persfoto’s zijn wij natuurlijk ook in staat om de fotografie van bijvoorbeeld evenementen, portretten of trouwfoto’s te realiseren. Wij kunnen vrijwel altijd ervoor zorgen dat er op uw dag iemand aanwezig is. Voor bruiloftfotografie maken wij gebruik van een externe partij om uw  de allerbeste kwaliteit te bieden.
Webdesign
Een professionele website is het visite kaartje van uw bedrijf. Samen met u ontwerpen wij een website geheel op maat. U kunt er voor kiezen de website zelf bij te houden of voordelig een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Zo nemen wij alle zorgen omtrent uw website uit handen.