The Dutch Media Guys

The Dutch Media Guys maakt content wat het of uw verhaal verteld. Met de komst van smartphones en tablets wordt er steeds meer digitale content bekeken. Zodoende dat bedrijven steeds vaker een video en foto reclame inzetten. The Dutch Media Guys heeft de juiste expertise in huis om uw verhaal te vertellen.

Neem contact op!

 

Enthousiast geworden? Wij ook! We zouden graag willen dat je in dit geval een belletje, een Whatsappie of een mailtje naar ons stuurt. Zo dat wij zo snel mogelijk met elkaar contact kunnen opnemen.

 

Jeffrey Jacobs  – 0640951665

Gino van Viegen – 0625488552 

 

Adres Pieter Mondriaanrade 9
2908CH Capelle aan den IJssel

 

Spoedklus?

 

Wij zijn 24/7 bereikbaar, afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen wij uw spoedklus aannemen. Schroom in geval van spoed niet met ons te bellen.

 

 

Capelle

Over ons

Wij zijn The Dutch Media Guys, een familiebedrijf begonnen vanuit een gedeelde passie voor media. In de afgelopen jaren hebben wij zeker niet stilgezeten en leverde onder andere media aan diverse landelijke persbureau’s, maakte verschillende corporate videoproductie’s voor bedrijven en verzorgde wij fotografie op evenementen. In 2018 besloten wij onze krachten te bundelen, en begonnen wij The Dutch Media Guys om onze passie voort te zetten, en op deze manier onze productie’s naar een hoger niveau te brengen. Interesse in een samenwerking? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

10 + 1 =

×